Kovácsoltvas lakás Design.[kép]Vissza a fooldalra.Kovácsoltvas bútor.[kép]
 
Rólunk  ::  Kapuk  ::  Kerítések  ::  Lépcsők  ::  Korlátok  ::  Garázsajtók  ::  Mécsestartók
Rácsok  ::  Lakberendezés  :: Impresszum  ::  Fórum  ::  Shop ::  Oldaltérkép
 

 

Rólunk:

Üdvözlöm honlapomon!

Kovácsoltvas elemek [kép] Örömmel köszöntöm Önt és bemutatkozásként szeretnék egy-két szót mondani a cégemről.

Vállalkozásomat 1986-ban alapítottam. Profilunk először kisebb fajta vasmunkákkal indult, majd sikerünk növekedtével, és megrendelőink egyre nagyobb skálán mozgó, színvonalasabb igényeivel folyamatosan fejlődött.
Jelenlegi formájában és egyre bővülő nagyságában 1992 óta müködik. Ma már büszkén állítom, hogy rugalmasságunk, precízségünk eredményeként szinte minden egyedi, extra megrendelésnek eleget tudunk tenni. Vas és kovácsoltvas termékek teljes választékával állunk megrendelőink szíves rendelkezésére. Gyártunk egyedi kivitelezésű kapukat, kerítéseket, rácsokat, korlátokat, előtetőket, lépcsőket, lakberendezési tárgyakat és minden vasból kivitelezhető terméket. Munkáink széleskörűségének csak megrendelőink igényei szabnak határt.

1994 óta beszállítói kapcsolatban állunk, a németországi Heliotron GMBH-val, akik kérésére templomi kovácsoltvas mécseségető (hálaadó) asztalokat, kovácsoltvas gyertyatartókat és egyéb, ugyancsak kovácsoltvas templomi kiegészítő kellékeket készítünk. Ma már Európa számos országában, több mint ezer templomban égnek gyertyák az általunk készített asztalokon. Munkánk minöségét támasztja alá, ez a már évtizedes kapcsolat, mely bizonyítja, hogy munkáink a német precizításnak is kiválóan megfelelnek.

Az általunk készített különböző termékek megtalálhatók Magyarországon kivül a Német Freiburgtól Bécsig. Partnereink megelégedettségét jelzi a folyamatosan és egyre bővülő megrendelések száma. Rugalmasság mellett a másik erényünk az árképzés, mely piacképessé tesz bennünket elérhető áraink miatt.

A következő oldalakon a teljesség igénye nélkül találnak egy kis izelítőt munkáinkból, lehetőségeinkből.

Szeretettel várom kéréseiket, kívánságaikat, megrendeléseiket!

     

Vitéz Csaba
      cégtulajdonos


 

További segítségért kattintson ide!