Lakás Design.Vissza a főoldalra.Otthon Design.
 
Rólunk  ::  Kapuk  ::  Kerítések  ::  Lépcsők  ::  Korlátok  ::  Garázsajtók  ::  Mécsestartók
Rácsok  ::  Lakberendezés  :: Impresszum  ::  Fórum  ::  Shop ::  Oldaltérkép
 

 

Kovácsoltvas kerítés, Ipari kerítés

Mint ahogy a kapu ajtó világunkra, úgy a kerítés a szépítő összetartó, védelmező erő otthonunk körül.

Egy kerítés ma már nem egyenlő fogalom egy zord, áthatolhatatlan védőfallal, sokkal inkább egy határvonal a saját és a másoké között. A vas vagy kovácsoltvas kerítés tükrözi a lakók ízlését, biztonságról és harmóniáról való elképzelését. Egy kovácsoltvas kerítés egy dísz, amely a ház értékét is növeli, amennyiben összhangban áll minden egyéb az otthonunkat körülvevő díszműkovács csodával, mint a kovácsoltvas kapu, korlát, rács. Ezek együttes harmóniája, nem kihagyva egy szép garázsajtó értékét sem, emelik az épület mediterrán jellegét, hangulatát, mely nyugalmat sugározz ezáltal maga köré.

A kerítés az első benyomás, egy első hangulat adás az otthonunkba belépő felé, aki ezáltal ízelítőt nyer a mögé bujtatott szépségek lehetőségeiből.

Ezen csodák kívül természetesen készítünk ipari kerítéseket is, melyek ipari létesítményeknek nyújtanak biztonságos határvonalat és esztétikailag is felemelő hatást. Hiszen az se mindegy hogy cégünk, ipari területünk milyen benyomást kelt az oda belépőre.

A következő bemutatón láthatnak egypár képet az általunk elkészíthető vas, kovácsoltvas és ipari kerítés példájára. De ha ezek között nem találja meg az ön szívéhez közelesőt, úgy telephelyünkön több színes katalógusból, ezerféle mintából választhatja ki azt.

Ezen kívül szívesen készítjük el az ön által megálmodott egyedi mintákat is.

Kovácsoltvas kerítés
Ipari kerítés

 

Kovácsoltvas kerítés:

Kovácsoltvas kerítés 1. Kovácsoltvas kerítés 2.
Kovácsoltvas kerítés 3. Vas kerítés 1.
Kovácsoltvas kerítés 4. Kovácsoltvas kerítés 5.
Kovácsoltvas kerítés 6. Kovácsoltvas kerítés 7.
Kovácsoltvas kerítés 9. Kovácsoltvas kerítés 10.
Kovácsoltvas kerítés 11.
 

 

Ipari kerítés:

 

 

 

Fogalmazza meg vágyait, és teremtesse meg velünk álmait!

További segítségért kattintson ide!

Itt a partneroldalak találhatóak.

 

 

 
Egy-két szót magunkról A házaink koronái A gondolatok és hangulatok mutatói Több féle árkategoriában is És ami még megbeszélés kérdése Hívjon fel vagy írjon E-mail-t Az egyszerű széptől a gyönyörűig Minden álom egszer valóra válik A terek ékes határai A stílus, és szépség hordozói Minden ami kovácsoltvas és szép Itt cenzúrázunk