Kovácsoltvas lakás Design.[kép]Vissza a fooldalra.Kovácsoltvas bútor.[kép]
 
Rólunk  ::  Kapuk  ::  Kerítések  ::  Lépcsők  ::  Korlátok  ::  Garázsajtók  ::  Mécsestartók
Rácsok  ::  Lakberendezés  :: Impresszum  ::  Fórum  ::  Shop ::  Oldaltérkép
 

 

 

LAKBERENDEZÉS

 

Kovácsoltvas bútor, kovácsoltvas kiegészítők:

A legszebb álom, mely vasból megalkotható, az a kovácsoltvas bútor. Ide tartozik még minden egyéb lakberendezési tárgy, dísztárgy. mely esetlegesen kovácsoltvasnak és más egyéb anyagnak (pl üveg, fa, textil stb.) összedolgozásából is elkészíthető.

A lakberendezési irányzatoknak megfelelően, akár egy egész lakást, irodát, éttermet kellemesen, hangulatosan be lehet rendezni kovácsoltvas bútorok, dísztárgyak sorával. Szinte mindenhol megtalálható akár túlnyomó többségű mediterrán hangulatadóként, akár csak egy apró, de éppen ezáltal jelentőségteljes kiegészítőként.

Az itt következő képeken bemutatunk egypár, a kovácsoltvasból megalkotható szépséget. Ezen pár kép azonban csak töredéke annak a széles palettának, amelyek kezeink munkái alól az önnök ötletei, álmai alapján kikerülnek. Telephelyünkön ezenkívül még többezerképes katalógusokból is kiválaszthatják azt a mintát, mely az önnök vágyainak megfelel.

Kovácsoltvas ágy, -asztal, -szék, -előszobafal, -virágtartó, -tükör, -szekrény, -polc, -lámpa, -gyertyatartó, -pad, -fűszertartó, -asztali bortartó, -borszekrény, vagy bármely jellegű -dísztárgy, és nincs határ!

 

Fali virágtartó 1 kovácsolt falikar 1
kovácsolt mosdótartó 1 kovácsoltvas franciaágy 1
virágtartó kovácsoltvasból 1 kovácsolt  támlás szék 1
kovácsoltvas asztal és pad 1
gyertyatartók 1