Lakás Design.Vissza.Otthon Design.
 
Über Uns  ::  Tore  ::  Zäune  ::  Treppen  ::  Geländer  ::  Garagentore  ::  Opfertische
Gitter  ::  Wohnungseinrichtung  :: Impressum  ::  Forum  ::  Shop  ::  Sitemaps
 

 

Über Uns:

Üdvözlöm honlapomon!

Kovácsoltvas elemek Örülük, hogy ránktalált! Bemutatkozásként szeretnék egy-két szót mondani cégemről.

Vállalkozásomat 1986-ban alapitottam. Profilunk elöször kisebb fajta vasmunkákkal indult, majd sikerünk növekedtével, és megrendelőink egyre tágabb, szinvonalasabb igényeivel folyamatosan fejlődött.
Jelenlegi formájában és egyre bővülő nagyságában 1992 óta müködik. Ma már büszkén állitom, hogy rugalmasságunk, precizségünk alátámasztásával szinte minden egyedi, extra megrendelésnek eleget tudunk tenni.
1994 óta beszállitói kapcsolatban állunk, a németországi Heliotron GMBH-val, akik kérésére templomi mécseségető (hálaadó) asztalokat, gyertyatartókat, egyéb templomi kiegészitő kellékeket készitünk. Ma már Európa számos országában, több mint ezer templomban égnek gyertyák az általunk készitett asztalokon. Munkánk minöségét támasztja alá, ez a már évtizedes kapcsolat, mely bizonyitja, hogy munkáink a német precizitásnak is kiválóan megfelelnek.
Ezenkivül gyártunk egyedi kivitelezésű kapukat, keritéseket, korlátokat, előtetőket, lépcsőket és minden vasból kivitelezhető terméket. Munkáink széleskörűségének csak megrendelőink igényei szabnak határt.
Az általunk készitett termékek megtalálhatók Magyarországon kivül a Német Freiburgtól Bécsig. Partnereink megelégedettségét jelzi a folyamatosan és egyre bővülő megrendelések száma. Rugalmasság mellett a másik erényünk az árképzés, mely piacképessé tesz bennünket elérhető áraink miatt.
A következő oldalakon találnak egy kis izelitőt munkáinkból, lehetőségeinkből.
Szeretettel várom megrendeléseiket, kéréseiket, kivánságaikat!

Vitéz Csaba
cégtulajdonos